Ik ben ook zo’n hoog opgeleide professional. Altijd een prima piekeraar geweest, behoorlijk onzeker ook, en dus bij uitstek een ervaringsdeskundige. Twijfel bij alles wat ik deed en goed genoeg was het bijna nooit.

Ik was al geruime tijd werkzaam als Arbeid & Organisatiepsycholoog toen ik de ACT-opleiding ging doen. Dit bracht mij nieuwe inzichten, ook voor mijzelf, vooral het idee dat het eigenlijk helemaal niet nodig is om tegen onzekerheid te vechten. Dat je ook prima kunt leven mét onzekerheid.  Van daaruit ontstond ook de drijfveer voor Leef in je Werk. Ik zag zoveel mensen om me heen worstelen met zichzelf, heel hard aan het werk om hier iets in te veranderen en daar toch niet of te weinig in slagen.  Blijven vechten en daarin steeds meer verstrikt raken. Terwijl er eigenlijk niet eens zo heel veel voor nodig is om het een stuk gemakkelijker te maken voor jezelf.

Als coach stel ik me heel nadrukkelijk naast jou op, ik ‘’leid’’ je uiteraard in zekere zin, maar pretendeer niet dat ik zelf alles beter weet, het gaat om jóu en hoe jij de dingen voelt. Ik heb een gevoelige antenne, maar ik ben daarbij  ook nuchter en praktisch, wil ik vooral samen met jou resultaat bereiken en mag er ook gelachen worden.  Een serieus gesprek kan in mijn ogen goed samengaan met humor, lichtheid en plezier.

WP_20160829_009

Verder studeerde ik lang geleden hoofdvak piano aan het conservatorium en heb ik een hele tijd pianoles gegeven.  In mijn vrije tijd speel ik nog steeds piano, zing ik in een koor en hou ik ook veel van lekker koken en lekker eten (vooral lekker, zonder ingewikkeld gezondheidsgedoe) en ga ik graag, samen met manlief, op vakantie in de Franse Bourgogne. Verder hou ik van buiten zijn en rommelen in de tuin, in gezelschap van vier gezellig tokkende kippen.

(Lees hier meer over mijn aanpak.)

Naar de home pagina »