Ik ben ook zo’n hoog opgeleide professional. Altijd een prima piekeraar geweest, behoorlijk onzeker ook, en dus bij uitstek een ervaringsdeskundige. Twijfel bij alles wat ik deed en goed genoeg was het bijna nooit.

Ik was al geruime tijd werkzaam als Arbeid & Organisatiepsycholoog toen ik de ACT-opleiding ging doen. Dit bracht mij nieuwe inzichten, ook voor mijzelf, met name het gevoel dat het eigenlijk helemaal niet nodig is om tegen onzekerheid te vechten.  Van daaruit ontstond ook de drijfveer voor Leef in je Werk. Ik zag zoveel mensen om me heen worstelen met zichzelf, heel hard aan het werk om hier iets in te veranderen en daar toch niet of te weinig in slagen.  Terwijl het in wezen niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Als coach stel ik me heel nadrukkelijk naast jou op, ik ‘’leid’’ je uiteraard in zekere zin, maar pretendeer niet dat ik zelf alles beter weet en laat je waar dat jou kan helpen, ook delen in mijn eigen ervaringen. Ik heb een gevoelige antenne, maar ik ben tegelijkertijd ook behoorlijk nuchter. Een serieus gesprek kan in mijn ogen goed samengaan met humor, lichtheid en plezier.

WP_20160829_009

Verder studeerde ik lang geleden hoofdvak piano aan het conservatorium en heb ik een hele tijd pianoles gegeven.  In mijn vrije tijd speel ik nog steeds piano, zing ik in een koor en hou ik ook veel van lekker koken en lekker eten (vooral lekker, zonder ingewikkeld gezondheidsgedoe) en ga ik graag, samen met manlief, op vakantie in de Franse Bourgogne. Verder hou ik van buiten zijn en rommelen in de tuin, in gezelschap van vier gezellig tokkende kippen.

(Lees hier meer over mijn aanpak.)

Naar de home pagina »