• Professional

Ik richt mij vooral op hoger opgeleide professionals: je bent vakbekwaam, maar op persoonlijk vlak minder zeker van jezelf, waardoor de kwaliteiten die je in huis hebt te weinig tot bloei komen. Je bent iemand die uitstekend kan nadenken, maar dat in feite een beetje te veel doet, waardoor je vastloopt en in je gedachten kunt verdwalen.

  • Herkenning

Ben je toevallig geen hoger opgeleide professional, maar herken je jezelf in de dingen die ik benoem en spreekt mijn benadering je aan, dan ben je uiteraard ook welkom. In mijn praktijk merk ik dat allerlei soorten mensen met uiteenlopende vragen zich aangesproken kunnen voelen.

  • Loopbaantwijfelaars

Denk je geregeld: ‘Zit ik wel op de goede plek?” of ”Is dit echt wat ik wil?” Twijfel je vaak over keuzes in je loopbaan en welke kant je nu eigenlijk uit wilt?

Coaching en loopbaanbegeleiding liggen nauw in elkaars verlengde. Het probleem ‘’ik moet iets heel anders gaan doen, maar ik weet niet wat’’ heeft vaak veel te maken met hoe je met de dingen omgaat in je werk. Zonder meteen alles overhoop te hoeven gooien kun je leren lastige situaties anders te benaderen,  eventueel in combinatie met kleinere of grotere aanpassingen in je takenpakket, waardoor je weer plezier in je werk krijgt.

Desalniettemin kan de conclusie uiteindelijk helder zijn: je wilt écht iets anders gaan doen, iets dat beter bij je past. In dat geval helpt de coaching je op weg om vanuit een gefundeerde basis vervolgstappen te gaan zetten.

Benieuwd hoe anderen het traject hebben ervaren? Ga naar ervaringen »

Vragen? 

Als je twijfelt of jij, met jouw vraag past bij wat ik je kan bieden, neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten. Ook als ik niet de juiste persoon ben, kan ik je wellicht verder helpen.